Solceller Örebro

Hos oss får värdefull vägledning när du vill installera solceller i Örebro. Vi hjälper dig att hitta de solceller som passar bäst utifrån din fastighet, din situation och dina behov, där vi ser till att anpassa såväl val av solceller som installation efter aktuell budget och byggnad. Vi kan installera solceller för privatpersoner och företag beroende på vad du är ute efter. Med solpaneler i Örebro kan du sänka dina elkostnader samtidigt som du bidrar till en mer hållbar framtid. Välkommen till oss på Solceller 365.

Solceller Örebro

Solceller i Örebro med Solceller 365

Vi på Solceller 365 är det trygga valet för dig som vill installera solceller i Örebro. Vi erbjuder installation av solceller som färdiga paket, för att du smidigt och enkelt ska kunna hitta ett paket som överensstämmer med såväl din budget som med dina behov. Vid val av köp av solceller hos oss tar vi hand om allt från planering och inköp till färdig installation. 

Oavsett vilka solceller du väljer att installera i Örebro kan du känna dig trygg med att det pris vi ger dig är det pris som gäller. Inga dolda kostnader eller avgifter tillkommer. I ditt paket ingår även gratis rådgivning där du kan få svar på alla dina frågor och funderingar, från start till slut. 

Vid behov finns vi även tillgängliga efter att installationen är färdigställd – vi vill att du ges bästa möjliga förutsättningar att producera egen el för att du ska kunna optimera din ekonomi och minska användningen av fossila energikällor. Våra lokala experter finns på plats för att påbörja installationen av solceller i Örebro hos dig, så snart du önskar. 

Installation av solpaneler i Örebro 

Kostnadsfri rådgivning

Vi på Solceller 365 erbjuder kostnadsfri rådgivning för alla våra kunder. Du kan få gratis rådgivning via telefon, videomöte eller hembesök i Örebro, beroende på vad du önskar

Solcellsexpert som visar hur en solcellsanläggning fungerar

Välja ditt solcellspaket

Efter att vi gått igenom dina behov och bostadens förutsättningar ser vi till att utforma en solcellsanläggning som passar dig. Vi skickar en offert med tydliga priser och tidsramar.

Solcellspaket med solpaneler,växelriktare, och solcellesapp

Låt oss sköta installationen

När vi kommit fram till vad din solcellsinstallation ska innebära tar vi hand om allt arbete, från start till slut. Inom kort har du ett hållbart hem med solceller i Örebro.

Två solcellsinstallatörer på tak som installerar solceller

Så mycket kostar det att installera solceller i Örebro

Vi är mycket måna om att du som kund ska ges bästa möjliga förutsättningar att installera solceller i Örebro på ett sätt som passar dig. Detta genom att vi anpassar anläggningen och installation efter dina behov, din ekonomi och den byggnad det rör sig om. Detta är i sin tur det som är avgörande i frågan om vad installationen kostar. 

Oavsett om du vill installera solceller på en privat bostad eller om det gäller en företagslokal kan du vända dig till oss. Vi säkerställer att din installation av solceller görs på bästa möjliga sätt, till bästa möjliga pris, där vi skräddarsyr din anläggning helt utifrån dina behov och önskemål. Detta helt utan extra kostnad. Det ska inte vara svårt att producera egen el. 

Sänk dina elkostnader med solpaneler från Solceller 365

Det finns många fördelar med att installera solceller med hjälp av oss på Solceller 365. Det inte minst i en tid där eltillgången är begränsad och där elpriserna är höga. Vi vill hjälpa dig att optimera din elförbrukning och sänka dina elkostnader på smidigast möjliga sätt. 

Med solceller installerade på din bostad eller företagslokal undviker du risken om att få onödigt höga elkostnader varje månad. Istället producerar du egen el och är därmed inte i lika stort behov av att konsumera el från andra energikällor, vilket både är billigare och bättre inte minst för miljön. 

Den producerade solel som du inte förbrukar kan lagras för användning vid senare tillfälle, alternativt säljas vidare via Örebros elnät. På så sätt kan du maximera din elproduktion, sänka dina elpriser och till och med tjäna en slant. Det enda som krävs är att du kontaktar oss på Solceller 365 och installerar solpaneler i Örebro. 

Prisvärda solcellspaket för alla

Vi vill att det ska kännas smidigt, enkelt och tryggt att installera solceller i Örebro. Processen ska gå snabbt och effektivt från start till slut, och du ska känna dig helt nöjd med resultatet. För att både du och vi ska ges bästa möjliga förutsättningar att uppnå detta erbjuder vi fasta solcellspaket, vilka du kan välja mellan för att hitta det som passar dig bäst. 

Våra solcellspaket är komplett utformade och innehåller allt du kan tänkas behöva för att anläggningen ska kunna startas igång omgående. Det ska vara lätt att göra rätt. Utöver solpaneler, fästen, kablar, växelriktare och smart mobil-app – som du kommer få god användning för – ingår även ett batteri i våra solcellspaket i Örebro. 

I och med det batteri som medföljer vid köp och installation av solceller från oss ges du bästa möjliga förutsättningar att ta tillvara på den el du producerar i ditt hem. Det inte bara nu, utan även i framtiden. Denna sparade el kan du använda precis när du behöver och önskar. Välj det solcellspaket som passar dig och börja tillverka egen solel redan idag!

Våra solcellspaket innehåller alltid:

  • Solpaneler
  • Växelriktare
  • takfästen för montage på ditt tak
  • Kablar och kringmaterial
  • Mobil-App som gör att du följa dina solcellers produktion

Installation ingår alltid

Oavsett vilket solcellspaket just du väljer att installera för din bostad eller byggnad ingår alltid installationen. De installatörer som genomför installationerna hos oss på solceller 365 är experter på sin sak och arbetar både snabbt, effektivt och noggrant för bästa resultat i alla lägen.

Våra behöriga elektriker kan installera solceller på alla olika tak och byggnader. Själva installationen kan ofta påbörjas rätt omgående efter det att du valt och beställt det solcellspaket som passar dig. Det tar sällan mer än några dagar för våra experter att slutföra arbetet, för att du så snart som möjligt ska kunna dra nytta av din unika anläggning. 

Jämför installatörer av solceller i Örebro

Funderar du över varför du ska välja just oss som installatör av solceller i Örebro? Då kan du med fördel jämföra olika alternativ av installatörer och solceller i Örebro med oss, för att se vilka unika förmåner vi på Solceller 365 har att erbjuda just dig. Vi är framförallt ett mycket prisvärt alternativ på marknaden, där vi erbjuder solceller i Örebro med omnejd för alla. 

Om du vill beställa installation av solceller från oss erbjuder vi alltid kostnadsfri rådgivning i samband med att du skickar in din förfrågan. Våra solcellspaket kommer alltid till fasta priser, helt utan överraskande kostnader eller extra avgifter. Tydlighet och 100% ärlighet är något vi alltid står för. 

Trots att vi arbetar effektivt och endast använder oss av högkvalitativa material och komponenter kan vi erbjuda låga priser till samtliga av våra kunder. Din solcellsanläggning utformas efter dina personliga behov och önskemål för att du såväl som ditt hus ska få ut det mesta av det, till bästa pris. Jämför solceller i Örebro för att hitta rätt val hos oss. 

Att tänka på vid installation av solceller i Örebro

För dig som vill installera solceller i Örebro kan det vara bra att ha koll på att det i vissa områden krävs bygglov för att montering och installation ska få genomföras. I de flesta områden har man dock under de senaste åren valt att ta bort detta bygglov, om än bygglovsavgiften, för att främja installationen av solceller i staden. 

Staten vill även främja solcellsinstallationer runt om i landet, däribland i Örebro, genom att ge ut subventioner i form av ett grön teknik- bidrag. Från och med 2023 får du också 20% av den totala installationskostnaden som ett skattebidrag, för att det ska bli ännu mer förmånligt att satsa på hållbar energiproduktion. 

Dessa bidrag ser vi på Solceller 365 till att du får ta del av om du väljer att installera solceller med vår hjälp. Vi brinner för att tillsammans skapa en mer hållbar framtid där vi säkerställer att du får ut det mesta möjliga av din solcellsanläggning, helt utan komplikationer och onödiga kostnader. 

Din solcellsanläggning är självgående

Något du istället inte behöver tänka på i samband med att du installerar dina solceller är att underhålla eller sköta om dem. Dina solceller kommer nämligen sköta sig själva, utan att du behöver göra något alls. 

Det kan såklart vara bra att någon gång då och då se över dina solpaneler i Örebro där du kontrollerar att de är hela, fräscha och fullt fungerande. Detta framförallt då en välskött solcellsanläggning kan ha en livslängd på 30 år. I de flesta fall räcker det dock att du gör en sådan översyn ungefär var femte år för att, däremellan är anläggningen helt självgående. 

Vanliga frågor om solceller i Örebro

Vad kostar det att installera solceller i Örebro?

Kostnaden för att installera solceller i Örebro påverkas av ett flertal olika faktorer, så som val av solceller, byggnad, storlek på anläggningen, och läge. En medelstor anläggning med solceller i Örebro kostar mellan 105 500-163 500kr inklusive bidrag. 

Är Örebro en bra kommun för installation av solceller?

Ja, det är det. Inte nog med att Örebro kommun satsar på att främja installationen och användningen av solceller med bidrag, hjälp och vägledning. Utan Örebro är även en stad med bra solläge där du kan nyttja många soltimmar varje år, vilket kommer vara mycket förmånligt för dig som installerar solceller i Örebro.  

Hur många solpaneler behöver man på en villa i Örebro?

Ju större anläggning du investerar i desto mer el kan du skapa. Du kan såklart producera mer el med fler paneler, men det handlar också om vad du får plats med på taket. 
En normal solcellsanläggning i Örebro ger 5–15 kW och kostar mellan 100 000 och 225 000 kronor. Den tar upp 25–75 m2 av ditt tak. När du beställer solceller av oss kan flera paket kombineras så att du får en anläggning som fullt ut motsvarar dina önskemål. 

Vad kostar det att installera solceller i Örebro?

Kostnaden för att installera solceller i Örebro påverkas av ett flertal olika faktorer, så som val av solceller, byggnad, storlek på anläggningen, och läge. En medelstor anläggning med solceller i Örebro kostar mellan 105 500-163 500kr inklusive bidrag. 

Är Örebro en bra kommun för installation av solceller?

Ja, det är det. Inte nog med att Örebro kommun satsar på att främja installationen och användningen av solceller med bidrag, hjälp och vägledning. Utan Örebro är även en stad med bra solläge där du kan nyttja många soltimmar varje år, vilket kommer vara mycket förmånligt för dig som installerar solceller i Örebro.  

Hur många solpaneler behöver man på en villa i Örebro?

Ju större anläggning du investerar i desto mer el kan du skapa. Du kan såklart producera mer el med fler paneler, men det handlar också om vad du får plats med på taket.
En normal solcellsanläggning i Örebro ger 5–15 kW och kostar mellan 100 000 och 225 000 kronor. Den tar upp 25–75 m2 av ditt tak. När du beställer solceller av oss kan flera paket kombineras så att du får en anläggning som fullt ut motsvarar dina önskemål.